Meer over mij

Van jongs af aan houd ik van bloemen, dieren en de natuur in zijn algemeenheid.
Ik was een echt buitenkind en zelfs nu nog kan de natuur me doen verwonderen.
Deze fascinatie kun je dan ook vaak terugzien in mijn werk.

Samen met een paar buurtgenoten beheer en onderhoud ik een prachtige moestuin waar we onze eigen groenten, fruit, kruiden en bloemen telen. Werk ik een paar dagen in de week als kok op één van de mooiste plekken in Nijmegen namelijk " De Warmoes ". Een historische boomgaard / tuinderij waar ik de heerlijkste taarten bak en kook met het al het lekkers wat er vers uit de tuin komt. Samen met een vriendin houd ik me ook bezig met Foodfotography en foodstyling onder de naam Dadivafoodstyling.
En momenteel maak ik mijn creatieve droom waar met Kaartenfee.

In mijn vrije tijd word ik blij van sporten, wandel ik graag in de natuur en hou ik van etentjes met vrienden. Ben ik lief voor de vogeltjes in mijn tuin want daar kijk ik graag naar. Soms zitten er wel vier verschillende soorten tegelijk in het kleine appelboompje dat nog uit de tuin van mijn oma komt.
Heel dankbaar dat onze kat Pablo de slechtste vanger aller tijden is .

Geniet ik intens van een eerste pluk Darjeeling of een mooie jasmijn thee.
Maar sla een lekker espresso'tje op de dag ook niet af.

Droom ik nog steeds van een zelfreinigend huis. Wie niet eigenlijk ?
Wil ik alleen zand op mijn voeten als ik op het strand ben.
En behoor ik tot de kleine club op aarde die broccoli niet lekker vindt.

Kortom ik ben Hanne.
Home